Bureaus en Tafels

103 artikelen

Bij het vinden van de juiste zithouding is je bureau minstens zo belangrijk als je bureaustoel. Bij LUMZ at Work helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Een in hoogte verstelbaar bureau? Of een eiland met vier, zes of zelfs acht werkplekken? We hebben het allemaal. In vele vormen, maten en kleuren. Stel zelf je vergadertafel, bartafel, statafel of directiebureau samen. In de showroom in Houten (Utrecht) of via de website.
Bureaus Vergadertafels Sta- en Bartafels Directiebureaus Kantinetafels

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De juiste tafel op de juiste plaats

Naast bureaus zijn er nog zo veel plekken binnen een bedrijf waaraan mensen werken, brainstormen, ontmoeten en eten. Door zowel hoge als lage zithoeken te creëren worden mensen als het ware gedwongen om gedurende de dag verschillende houdingen aan te nemen. Afwisseling van houding is belangrijk om het lichaam gezond te houden. Onze statafels en bartafels zijn uitermate geschikt voor korte gesprekken met een bak koffie. Voor langere besprekingen bieden we een ruim scala aan vergadertafels. Kies zelf de materialen en kleuren om de gewenste sfeer te maken.

Executive bureaus

Voor een luxere uitstraling en nóg meer comfort in directiekamers kun je terecht bij ons aanbod directiebureaus ofwel executive bureaus. Deze extra ruime werkplekken zijn vervaardigd uit luxere materialen zoals notenhout of eiken. Met oog voor detail komt de juiste combinatie tussen design en functionaliteit tot stand. Voorzien van lades en andere opbergmogelijkheden zijn executive bureaus uitermate geschikt om belangrijke documenten uit het zicht te bewaren. De luxe uitstraling komt terug in de bijbehorende kasten.