Barkrukken

29 artikelen

Barkrukken op kantoor zijn gegarandeerd een succes! Creëer compacte werkplekken met een actieve zithouding waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen vergaderen. Verandering van houding gedurende de werkdag draagt bij aan het welzijn van mensen. Welke barkurkken passen bij jouw bedrijf? We bieden een ruime collectie hoge barkrukken en lage counterkrukken.

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

 

Welke zithoogte voor barkrukken?

Niet alle barkrukken hebben dezelfde zithoogte. Zo zijn er barkrukken die geschikt zijn voor aan een bar en hogere bartafels. Maar ook counterkrukken zijn veelvoorkomende zitmeubelen en worden voornamelijk gebruikt bij kookeilanden en lagere bartafels. Ook kan het uitkomst bieden om gebruik te namen van in hoogte verstelbare barkrukken, zodat iedereen de juiste zithouding kan aannemen. We raden je aan om 25 tot 30 cm ruimte te houden tussen de zitting van de barkruk en de bovenkant het tafelblad. Zo heb je genoeg ruimte voor je benen onder de tafel én kun je comfortabel met je armen op het tafelblad leunen.

Je bent zowel zakelijk als particulier van harte welkom in onze showroom in Houten (Utrecht). Hier kun je alle mogelijkheden in het echt bekijken zoals stoffen, materialen, kleurstalen en meer. Ook kun je proefzitten om comfort en functies te testen.